Nu behöver vi förstärka vårt kreativa team med en operativ projektledare.

 

I den här rollen har du ett operativt ansvar för våra projekt vilket innebär daglig kontakt med våra kunder och samordning av produktioner från uppstart till slutleverans. Du är arbetsgruppens nav, är kreativ och ser lösningar där andra ser problem. Du har en ypperlig känsla för kvalitet och service. Som projektledare har du också en god förståelse för ”affären” och deltar aktivt i försäljningen av byråns tjänster.

 

I arbetet ingår bland annat att skapa tidplaner, upphandla leverantörer, hantera korrektur, upprätta kontakt- och statusrapporter, ta fram offerter och budget samt ha projektuppföljning. Har du ett par års erfarenhet från liknande roll inom t ex produktionsledning är det bra, men vi är också nyfikna på dig som nyligen påbörjat din karriär.

 

Meriterande är kunskap inom digital kommunikation.  Du talar och skriver flytande svenska och engelska och har en relevant utbildning inom kommunikation.

 

Vi gillar personer som tror på sig själva, är passionerade och har en inneboende drivkraft. Vi gillar personer som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.

 

Happify Communication är en kommunikationsbyrå bestående av strateger, projektledare, produktionsledare, formgivare och kreatörer som skapar kreativ och tydlig kommunikation för varumärken i Sverige och internationellt. Vi har kontor i Stockholm och Eskilstuna. Happify har också ett partnerskap med holländska Team5pm som är en renodlad YouTube-byrå. Vi ansvarar för att bygga upp deras nordiska verksamhet. Vill du bli en av oss?

Välkommen med din ansökan och CV till look@happify.se