Vi fyller 50 år. Och vill fira… Dig!

Att fylla 50 är stort! Att fylla 50 när man är ett lågprisflygbolag är större! I den hårda konkurrensen på flygmarknaden tar Holländska Transavia ständigt nya andelar och har så gjort i ett halvt decennium. Det får man ändå säga är väl värt att fira.

Så, hur firar man på bästa sätt sin födelsedag? Somliga reser bort (det kan vara jobbigt att ordna kalas). Andra slår på stora trumman och bjuder upp till dans. Men om man är stor, snäll och tacksam så finns det inget som känns så rätt som att tacka dem som gjort din födelsedag möjlig. De som rest med dig fram och tillbaka över Europa och som finns där för dig genom vårt och torrt – dina trogna fans.

På både tyska och holländska marknaden kavlade vi ut Transavia Surprise. En kampanj som handlar om att ’ge tillbaka’. Några av Transavias största fans fick berätta vem i sitt liv de skulle vilja hylla. Sen överraskade vi dem. Osminkade, oförberedda. Ärligt och galet härligt. Och så fick Transavia en chans att tacka dem som gjort 50-årsdagen möjlig.

Transavia + Happify

  • Transavia, som startades 1966, är dotterbolag till KLM och AirFrance. De flyger till över 100 destinationer i Europa och har en lite extra stark ställning på hemmaplan i Holland.

  • ”Vi som jobbar på Happify är väldigt stolta över vårt mångåriga samarbete med Transavia och det är såklart lite extra härligt att få jobba på deras egen hemmamarknad, där responsen är något utöver det vanliga”, hälsar Fredrik Nilarp, CD på Happify.