We love wine

Oh yes, we do love wine. Men framför allt så gör vinimportörerna the Wineagency det. De är dessutom riktigt bra på det. Vin alltså. Vi är helt okej på vin men kallar oss experter när det gäller att stötta och forma deras kommunikation.

Sedan 2015 är vi deras helhetsbyrå och finns med som både producenter och rådgivare. Vi hittar på allt från reklamfilmskoncept till ’hitta vinet-spel’ och tar fram annonsmanér som snabbt ska anpassas för olika kanaler (beroende på hur månadens ranking för produkten i fråga ser ut).

Att säga att vi är innovativa känns lite mossigt (och kanske på gränsen till ego), men det skarpa regelverket om hur man får kommunicera kring alkohol gör att det är precis det vi måste vara. Varje dag.

And we love it!

The Wineagency + Happify

  • The Wineagency är en vinimportör med stor erfarenhet av den svenska vinbranschen. De har en nära relation till de vinproducenter som de representerar och är hela tiden alerta för att säkra och stötta sina produkter. Det är en spännande marknad och som helhetsbyrå finns vi nära till hands i alla lägen.