happify_valley

En stor del av köpbesluten tas i butik, och därför känns det extra roligt att vi idag kan meddela att Happify och Valley ingår samarbetsavtal. Valley Group är en av europas största retailbyråer. De omsätter närmare en miljard årligen och jobbar med många av världens största konsumentvarumärken. Happify blir, i egenskap av kommunikationsbyrå, Valleys nordiska partner.

– Nu har ännu en del för att stärka vårt lokala erbjudande kommit på plats. Professionell  kommunikation nära köpbeslut för konsument är oerhört viktigt för att stärka våra kunders varumärken och närvaro i butik. Med sin tidigare erfarenhet breddar Happify Valleys kompetens i Norden och gemensamt kan vi ta större uppdrag, säger Jari Dujsel på Valley.

– Att ingå partnerskap med Valley känns både glädjande och utmanande. Det ligger helt i linje med hur vi på Happify vill utveckla oss. Fram till nu har tillväxten varit organisk men vi ser att vi som partner till Valley kan ta ett steg till – säger Calle Look på Happify.

– Valley bidrar till ökad innovationskraft och kreativitet inom retail och vi blir den lokala länken, det är något som stimulerar båda parter – och vi möts i en spännande synergi, säger Fredrik Nilarp, CD på Happify.

Samarbetet innebär bland annat att Happify kommer att arbeta med koncept och design för den Nordiska marknaden, men Valley kan också erbjuda svensk design på en internationell arena, vilket vi ser är eftertraktat.

 

Valley Group, en ledande global aktör inom butikskommunikation. Tre hundra personer som jobbar med internationella och lokala kunder med hela värdekedjan från strategiskt analysarbete, design, taktisk planering, produktion, genomförande och slutligen uppföljning och utvärdering. Allt samlat under samma tak,  många specialister och mycket kunskap via en kontakt. På kundlistan finns såväl stora globala varumärken som lokala butiker, exempelvis Absolut Vodka, Beats, Skydda, Levis och Zound Industries.

Läs mer på ‪http://thevalleygroup.com/

 

Kontakt

Calle Look VD Happify Communication, Tel: 070-752 82 82, look@happify.se

Jari Dujsel Nordic Region Director, Valley Nordic, Tel: 070-570 33 76, jari@valleynordic.se